Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

δατς δε σπιριτ,μαι φρενντ*






                              





Καλη σχολικη χρονια.
Για αυτους που συνεχιζουν σχολειο βεβαια (μου χα χα)
Εμεις που ανηκουμε πλεον στην πανεπιστημιουπολη,καλα μας μυαλα και καλη μας αρχη.
"Η καλυτερη φαση ειναι η φοιτητικη" ετσι λενε ολοι κι εμεις ετοιμοι να την δοκιμασουμε.

Ολοι διασκορπισμενοι σε ολο τον χαρτη της Ελλαδας και καποιοι παλι στην βαση τους για να προσπαθησουν ακομα μια φορα να παρουν αυτο που τους αξιζει.
Εδω κι εκει ολοι ενωμενοι.
Κανονιζουμε ποιοι θα παμε που,πότε θα επισκεφτουμε τα φοιτητικα μας -πλεον- σπιτια και κανονιζουμε μεχρι και τι θα κανουμε.

Η εποχη που ολοι σκορπανε μεσα στον ηλιο να "πιασουνε" το καλυτερο <<ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ>> και ολοι ετοιμαζουν βαλιτσες,πραγματα,αποχαιρετισμους και τα πιο γλυκα χαμογελα για την νεα χρονια.

Επιτελους φροντιστηρια και σχολεια πισω.

Αντε καλε που θα σας λειψει το σχολειο,μην λετε τετοια πραγματα και ακουνε και αυτοι που ακομα ανηκουν στην σχολικη κοινοτητα και συγχιζονται.
Σχολη -οποια να ειναι αυτη-,νεοι φιλοι,νεες παρεες,νεα γελια,νεες υποχρεωσεις,αλλα διαβασματα,αλλες συνηθειες,αλλη ελευθερια,αλλος κυκλος.
Ενταξει εκτος απο την πρωτη εξεταστικη που θα πρεπει να περασουμε ετσι και αλλιως,ολα τα αλλα ειναι αισιοδοξα και μεσα στην αλλαγη.

Ειναι ωραιες οι αλλαγες.
Αν και τον πρωτο καιρο η οικογενεια σου θα σου λειψει και θα νιωθεις ενας ξενος μεσα στους ξενους. Την πρωτη βδομαδα ομως. Αντε  και την δευτερη.


                               





Πρωτη μερα στην σχολη,τρεμουν τα ποδια ολων -ακομα και οσων το παιζουν κουλ- ποιο λεωφορειο να παρω;ποια ειναι η σταση για την σχολη μου; σε ποιο οροφο παω; ποιον πρεπει να ρωτησω;
Νιωθεις  πως εισαι μια μοναδα αγχους μεσα στους ΤΟΣΟΥΣ αγχωδεις πρωταρηδες.
Αλλα ετσι δεν ενιωθες και στην Α δημοτικου? ή στην Α γυμνασιου?

Ενθουσιωδεις ειμαστε ολοι.
Με την σχολη,τα μαθηματα που θα συναντησουμε,τους ανθρωπους που θα συναντησουμε και τον εναν ανθρωπο απο αυτους του αντιθετου φυλου που θα μας κανει να νιωσουμε ξεχωριστους.
Ελατε τώώώώώώώρα,αφου ολοι θελετε να ερωτευτειτε.

Οι φιλοι οι παλιοι,απο σχολειο φροντιστηρια κλπ,θα ειναι ισως πιο μακρια και με την αποσταση θα ξεχωρισεις αυτους που οντως αξιζουν να συνεχισουν να ειναι φιλοι σου.
Αυτους δεν θα τους χασεις...οι επισκεψεις στα σπιτια,τα ξενυχτια και οι τρελες μαζι τους θα πολλαπλασιαστουν και θα γινουν απο τις καλυτερες αναμνησεις που θα κρατας μεχρι να μεγαλωσεις (κι αλλο).


                                 






Ω ναι,νομιζω πως ολοι αυτοι που βρισκονται,βρισκονταν και θα βρεθουν σε αυτη την φαση-περιοδο λιγο πριν γινουν επισημα ακαδημαικοι πολιτες,ειναι η καλυτεροτερη των καλυτεροτερων περιοδων.
Καλή μας αλλαγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου