Τρίτη 2 Μαΐου 2017

fight for her*



                                 





Μη της δώσεις ελπίδες χωρίς να έχεις τον σκοπό να τις εκπληρώσεις και μην αθετήσεις τον λόγο σου, όποιος και να είναι αυτός.
Μην της ζητήσεις πίσω δώρο που της έχεις κάνει, μην την γελοιοποίησεις και μην την κάνεις ποτέ να νιώσει "σαν τις άλλες". 
Άφησέ την να σε θαυμάζει και να θέλει να νιώθει σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά όταν είστε μαζί. 
Δεν θέλει μαγεία και αστεράκια και να τρέχετε χεράκι-χεράκι στις παραλίες και να κυνηγιέστε σαν ελληνική ταινία του '60.
Μη πιστεύεις αυτά που λένε όλοι ότι δεν ξέρουν τι θέλει επειδή "είναι γυναίκα" . Θέλει απλά πράγματα όσο περίπλοκη και να είναι. 
Θέλει 2 χέρια μπλεγμένα γύρω της αργά το βράδυ μέσα στο ολοσκόταδο και εσένα να είσαι η μόνη της αλήθεια σε ένα κόσμο που όλα είναι ψεύτικα.
Να την κάνεις να γελάει με την καρδιά της.

Και απλά φίλα την. Αργά και πάρε το χρόνο σου, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος που θα μπορούσες να είσαι.

Φίλα την αλλά οχι σαν να περιμένεις κάτι παραπάνω. Δηλαδή χωρίς να μπλεχτούν τα χέρια σου στο πουκάμισο ή την φούστα της. Τίποτα τέτοιο.
Φίλα την σαν να έχει ξεχάσει το στόμα σου άλλα χείλη που είχες φιλήσει.

Γέλα μες το στόμα της, ανέπνευσε την εκπνοή της. Φίλα την με το πρόσωπό της μέσα στα χέρια σου ή με τα χέρια σου μέσα στα μαλλιά της.
Ή τραβώντας την από τη μέση όλο και πιο  κοντά σου.

Φίλα την λες και θες να χορέψετε και ας μην ξέρεις χορό. Σαν να θες να την στριφογυρίσεις στη μέση μιας τεράστιας σκηνής βλέποντάς τη να σε κοιτάζει σαν να είσαι το πιο όμορφο πράγμα που έχει δει.
Φίλα τη λες και είναι το πιο φωτεινό πράγμα που έχεις δει.

Πάρε το χρόνο σου.
Φίλα τη λες και είναι το πρώτο και τελευταίο κομμάτι σοκολάτας που θα γευτείς, ή λες και είναι το πιο παλιωμένο και μοσχομυριστό ουίσκι.
Φίλα τη μέχρι να ξεχάσει να πως είναι να μετράει.
Φίλα τη σιωπηλά.
Kiss her stupid, και άκου την να λέει το όνομά σου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου