Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

vacaciones*




                               





Σημαντικά tips  για τις διακοπές καλοκαιριού 2017 θα βρεις παρακάτω. 

tip #1 :
Ξέρεις ότι βγήκε το καινούργιο άλμπουμ της Lana Del Rey  το Lust for Life ? Δεν είσαι fan? Κρίμα τα νιάτα και η τσαχπινιά κρίμα το μπόι σου καλέ, αλλά δε θα επιμείνω, εγώ απλά το προτείνω ως μια πάρα πολύ καλή ήρεμη-cocktail playlist που μπορείς να κατεβάσεις. 
Κατά τη γνώμη μου - την όχι και τόσο ταπεινή-, προτείνω playlists ήρεμες και χαλαρωτικές για να βοηθήσεις το μυαλό σου να αδειάσει και να μη σκέφτεται πολύ, να του δώσεις το χρόνο να ακούσει ήρεμες μελωδίες εκεί που κάθεσαι στην παραλία ή στο μπαλκόνι σου με το αεράκι και το ice tea  σου. 

tip #2 :
Φωτογραφίες. Να βγάλεις τόσες όσες σου χρειάζεται για να θυμάσαι το καλοκαίρι του 2017. 
Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να ξεκολλήσει λίγο από το κινητό και τη μανία των σελφιζ ή των insta stories και άσε αυτό το 5ήμερο ή 7ήμερο διακοπών αφιερωμένο στην παρέα σου. Όποια και να είναι αυτή.
Τώρα, ένα insta story δε θα κρατηθείς να μη το βγάλεις το ξέρω, αλλά ασ μην είναι μπούτια με θέα την παραλία και χασταγκ και λάδια και φλαμίνγκο και τετοια. Τέτοια βλέπουμε κάθε μέρα. Βe creative και βγάλε μια ομαδική με το παρεόνι να γελάτε . Ίσως το παρατράβηξα με αυτό το tip  αλλά δικό μου μπλογκ είναι γράφω ό,τι θέλω και εσύ ακολουθείς ό,τι θέλεις.

tip #3 :
Κορίτσια μου καλοκαιρινά.
Είστε όλες όμορφες και χωρίς make up στην παραλία. 
Αφήστε τον εαυτό σας, το πρόσωπό σας και το σώμα σας τόσο χαλαρό όσο χρειάζεται για να απολαύσετε κάθε στιγμή. Όχι πως "απαγορεύεται" το make up αλλά με μέτρο αν δεν μπορείς χωρίς τελείως το νεσεσερ σου.
Σίγουρα το φρύδι τύπου "ισοσκελές τρίγωνο" δεν περνάει στην παραλία δηλαδή αρκούν οι μόνιμες βλεφαρίδες που βάζετε για το έντονο βλέμμα. 
Feel fucking free  με το πρόσωπό σας γυμνό και όχι μόνο με το σώμα σας. :)

tip #4 :
Ρούχα.

Εκτός αν πηγαίνετε 3 βδομάδες διακοπές ελαττώστε τα ρούχα και τις βαλίτσες που παίρνετε μαζί σας. 
Πάρτε άσπρα μπλουζάκια, τα τζιν σας, τις βερμούδες σας, και σαγιονάρες ή και τα μακρυά σας φορέματα αν είστε κορίτσια. 
Γενικά στο μυαλό μου ο όρος "διακοπές" σημαίνει ουσιαστική διακοπή από όλα -όσο αυτό γίνεται-. Δηλαδή όλη μέρα μαγιό, σαγιονάρες και απλά,άνετα ρούχα για να ζήσετε μέρες και νύχτες άνετες. Ποιος θα σας πει τι αν πάτε στο club όπως θέλετε? Δεν μπορεί να σας πει κανείς τίποτα είστε διακοπές. 

tip #5 : 
Σε αυτό το tip  θα γίνω η μαμά Έλενα.
Παιδιά αντηλιακά με προστασία. 
Γυαλιά με πραγματικό φακό. 
Και μαντήλια στο κεφάλι αν είστε σαν κ εμένα και δεν μπορείτε τα καπέλα,αλλιώς καπέλα.
Τα πράγματα με τον ήλιο και τις επιδράσεις του έχουν σοβαρέψει και πλέον δεν είναι σέξυ να ξεροκαίγεσαι στον ήλιο για να έχεις σοκολά χρώμα και μετά να έχεις θέμα με το δέρμα σου. 

tip #6 : 
Μεθύστε. 
Από ποτά,από αγκαλιές, από ωραίες στιγμές , από βλακείες, από βουτιές, από γέλια από ό,τι σας συμπληρώνει. 
Μεθύστε από όλα αυτά για να αντέξετε τον χειμώνα που έρχεται. 

tip #7 : 

Πάρτε άρωμα λίγων ml μόνο και μόνο για τις διακοπές. Για να ψεκάζεστε όταν βγαίνετε και να συνδέσει η όσφρησή σας τη μυρωδιά αυτή με τις αναμνήσεις αυτές των διακοπών. Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα την καταγραφή των ωραίων στιγμών μέσα στο κεφάλι σας με μυρωδιά. Όταν θα τύχει και θα ξαναμυρίσετε μετά από καιρό το άρωμα αυτό θα ξέρετε ότι θα είναι η μυρωδιά των διακοπών του 2017 και αν κοιταχτείτε εκείνη την ώρα στον καθρέφτη,σίγουρα θα δείτε ότι ασυνείδητα σκάτε ένα χαμόγελο. 

tip #8 :
Mην ερωτευτείς το καλοκαίρι.
Αυτά δεν τα ελέγχεις πάντα βέβαια, αλλά καλό είναι να σιγουρευτείς πριν δεσμευτείς.
Τώρα θα μου πεις τι διαφορά έχει το καλοκαίρι από το χειμώνα. 
Αυτή η εποχή έχει ζέστη, έχει το λεγόμενο γιόλο, έχει τα ποτά, έχει το "αφέσου", έχει το "κάνε ό,τι θες" και το "ζησ' το όπως θες" ως κύριους άξονες. Κατάλαβες γτ έχει διαφορά από τον έρωτα του χειμώνα?Χωρίς να μηδενίζω κάθε καλοκαιρινό έρωτα που γεννιέται, νομίζω πως όλοι έχουμε ακούσει "καλοκαιρινός έρωτας είναι θα περάσει" αν είναι από αυτούς που δεν περνάει όμως,να είσαι ευπρόσδεκτος και να τον αφήσεις να δοκιμαστεί και το χειμώνα :)

tip #9 :
Αν το παγωτό σας κάνει χαρούμενους, φάτε όσο θέλετε. 
Φάτε ό,τι και όσο θέλετε τις μέρες αυτές είστε πολύ όμορφοι και πολύ όμορφες για να κάνετε κράτη και στο φαγητό αυτές τις ολόδικές σας μέρες.

Θα μπορούσα να μιλάω για ώρες περί tip  του χειμώνα, αλλά για το καλοκαίρι τα 9 αυτά tips  είναι μια χαρά. Αν και ποτέ δεν ήμουν ιδιαίτερη fan  του καλοκαιριού, αναγνωρίζω ότι είναι η εποχή του να αφήνεσαι σε ό,τι θέλεις εσύ να αφεθείς και ότι δεν σηκώνουν πολλά "πρέπει" και πολλά "tips" αυτοί οι 3 μήνες. 

Buenas vacaciones a todos !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου